През нощта на отделни места, главно в Северна България, а в

...
През нощта на отделни места, главно в Северна България, а в
Коментари Харесай

Жега в сряда, но пак с краткотрайни превалявания

През нощта на отделни места, основно в Северна България, а в сряда на доста места в страната ще се развива купесто-дъждовна облачност.

Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. В северозападните и планинските региони ще са интензивни и обилни по количество. Ще има условия за градушки. В югоизточните региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 28 и 33 градуса, в София - към 28 градуса.

През нощта на отделни места, основно в Северна България, а в сряда на доста места в страната ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. В северозападните и планинските региони ще са интензивни и обилни по количество. Ще има условия за градушки. В югоизточните региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 28 и 33 градуса, в София - към 28 градусПрез нощта на отделни места, основно в Северна България, а в сряда на доста места в страната ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. В северозападните и планинските региони ще са интензивни и обилни по количество. Ще има условия за градушки. В югоизточните региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 28 и 33 градуса, в София - към 28 градуса.

 

 

По Черноморието преди обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там ще превали и прегърми. След обяд облачността ще е намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, на обособени места ще са интензивни и обилни по количество. Ще духа до сдържан, най-вече източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 16 градуса.

В четвъртък и петък температурите ще останат без основна смяна. Все още ще има валежи, основно в западната половина от страната.  През първия ден ще са на повече места, в следобедните часове краткотрайно ще са интензивни, в обособени региони обилни по количество. През втория ден превалявания ще има на по-малко места, по-интензивни ще са основно в планините и планинските региони. Преди обяд над Източна България ще бъде най-вече слънчево./ Kanal3.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР